Livrarea comenzilor

Ori de cate ori doresti sa faci o surpriza placuta unei persoane dragi sau pur si simplu doresti sa iti exprimi recunostinta catre cineva, noi suntem aici pentru a te ajuta si a facilita procesul in cel mai usor mod cu putinta. Suntem deschisi in fiecare zi de la 09:00 la 20:00, iar in weekend de la 10:00 la 18:00, insa pentru ocazii speciale, putem livra chiar si in afara programului nostru.

 

Deoarece orice supriza facuta implica si putina nerabdare, florile alese de tine pot fi livrate in aceeasi zi de la plasarea comenzii, in aproximativ 4 ore de la comanda ei pe site. Daca esti grabit si nu ai avut timp sa plasezi comanda din timp, nu ezita sa ne contactezi la numarul de comenzi: 0754 836 594 iar in cazul in care dispunem de timp si de livratori, vom grabi procesul in asa fel incat florile sa ajunga la tine la momentul potrivit!

 

Livrarea se poate face direct la persoana careia doresti sa ii inseninezi si parfumezi ziua, dar si la tine acasa sau la birou, astfel incat sa poti face cadoul tu personal.

 

Comenzile plasate cu 30 de minute inainte de incheierea programului de functionare vor fi automat livrate a doua zi, sau la data selectata de dumneavoastra.

 

Deoarece stim ca traim in vremuri in care totul se intampla pe fuga, noi, cei de la KALANI ne-am dorit sa va facilitam si usuram cat mai mult cu putinta procesul de cumparare a unui cadou. Astfel, in sectiunea de „CADOURI” gasiti disponibile o gama selecta de produse ce pot alatura buchetul sau aranjamentul floral. Brand-urile partenere sunt la fel ca noi: romanian-owned si pornite de oameni tineri cu dorinta de evolutie si pasiune pentru ceea ce fac. Orice produs alegeti, acesta va fi livrat impreuna cu buchetul ales si va fi ambalat in foaie speciala de cadou.

 

 

Cumparaturi

close