Noi suntem echipa KALANI!

 

Kalani Flowers are scopul de a fi o florărie pentru tineri, creată de tineri. Când ne-am strâns laolaltă și am început să conturăm conceptul a ceea ce înseamnă astăzi brandul Kalani, tot ce ne-am dorit a fost să venim cu ceva nou pe piață, să vedem cum putem insufla un spirit tânăr și un aer „cool” și „trendy” buchetelor și aranjamentelor noastre florale si cum putem să îmbinăm pasiunile noastre personale pentru a crea ceva special, cu care viitorii noștri clienți să se identifice.

Pornind cu ideea ca in România există standarde extrem de înalte în domeniul floristicii, am știut incă de la inceput că putem face o diferență atât în ceea ce privește florăria cât și evenimentele pe care le organizăm. Avem deja toate ingredientele pe care le considerăm necesare pentru a reuși într-o astfel de piață. Avem floriști incredibil de talentați și de creativi, ne știm foarte bine meșteșugul, ne place enorm ceea ce facem și ne cunoaștem foarte bine clienții. În plus față de colecția prezentă pe website-ul nostru, suntem experți în personalizarea oricărui buchet sau aranjament floral și ne dorim întotdeauna să îndeplinim cerințele clienților noștri până la cele mai mici detalii. De accea, este rar întâlnit momentul în care un membru al echipei Kalani va spune “Nu” unei provocari.  

După 3 ani de activitate, ne mândrim cu buchetele create de noi, cu decorul unor evenimente memorabile din București și împrejurimi, dar și cu concept design-ul unor momente unice pe care clienții nostri ni le-au încredințat. Cu toate că am putea scrie o carte cu povestea Kalani, preferăm să ne cunoaștem personal, așadar vă invităm in locația noastra din Calea Dorobanți 68 să descoperiți singuri Universul Kalani.

Cumparaturi

close