Noi suntem echipa KALANI!

Hello! Să facem cunoștință! Suntem Nadd Hu și Mihnea Bradu, doi tineri pasionați de flori, design, comunicare și, în principiu, de tot ce-i nou și inedit în lumea asta mare. Povestea colaborării noastre în domeniul designului floral a început cu mult înainte de deschiderea oficială a florăriei de pe Calea Dorobanți, nr. 68. Pentru că totul a început din prietenie și din dorința de a căuta noi modalități de a ne exprima creativitatea. 

 

Când ne-am strâns laolaltă și am început să conturăm conceptul a ceea ce înseamnă astăzi brandul Kalani, tot ce ne-am dorit a fost să venim cu ceva nou pe piață, să vedem cum putem insufla un spirit tânăr și un aer „cool” și „trendy” buchetelor și aranjamentelor noastre florale, cum putem să îmbinăm toate aceste pasiuni personale pentru a crea ceva special, cu care viitorii noștri clienți să se identifice. 

 

Motivația noastră principală a fost dorința de a construi împreună un business frumos, prin intermediul căruia să ne putem explora inventivitatea și în serviciul căruia să ne punem toate cunoștințele acumulate anterior. Eu, Nadd, am studiat la UNArte, secția design vestimentar, însă drumul m-a condus către digital marketing, creare de conținut și comunicare. Am lucrat timp de 5 ani în televiziune, apoi mi-am deschis propriul canal de YouTube, iar de 3 ani lucrez în marketing si evenimente. În momentul în care ideea noastră a prins avânt, am fost cea care s-a înscris la un curs de design floral. 

 

Am pășit pe acest nou drum cu o oarecare frică și o doză solidă de anxietate, fiindcă știam că în România există standarde extrem de înalte în domeniul floristicii. Avem floriști incredibil de talentați și de creativi, iar a intra pe o astfel de piață înseamnă să-ți știi bine meșteșugul, să îți placă enorm ceea ce faci și să știi să te diferențiezi de restul celor care activează în domeniu.

 

Din fericire, i-am avut alături de mine la tot pasul pe Mihnea, absolvent de economie în Marea Britanie, și pe Roxana, head florist-ul nostru sau cea care reuseste mereu sa imi transpuna in realitate orice idee imi mai vine. Cu ajutorul lor și cu un strop de inspirație venită la momentul potrivit, ne-am hotărât care ne va fi direcția: am decis să tratăm Kalani ca pe un brand de fashion, lansând colecții specifice, în funcție de perioadă. Uneori sunt colecții de buchete, alteori de aranjamente sau cutii florale, iar câteodată creăm colecții în care le veți regăsi pe toate la un loc. 

 

Acesta e felul nostru de a ne pune imaginația și cunoștințele la contribuție, îmbinând cele mai recente trenduri cu elemente surprinzătoare, pe care le veți regăsi fie în ambalaje, fie în varietățile de flori pe care le includem în buchetele și aranjamentele noastre. Veți observa, spre exemplu, cât de mult ne plac florile exotice, florile „mai ciudate”, pe care nu le găsești tot timpul și care nu-s disponibile oriunde.

 

Știm, de asemenea, care este cea mai mare frică a celor care-și doresc un buchet deosebit pentru o ocazie specială: prețul. Și aici a fost utilă perspectiva pe care am adoptat-o asupra brandului: raportându-ne la Kalani ca la un brand de fashion, am creat diverse „mărimi” pentru produsele noastre. La nou puteți, deci, să achiziționați același buchet în 3 mărimi: Petite, Standard, Premium si Deluxe. Ne dorim ca oamenii care ne calcă pragul să plece mulțumiți, însoțiți de buchetul dorit, indiferent de bugetul de care dispun. Așa că ne jucăm cu florile, cu numărul de fire, cu felul de a le aranja și cu ambalajul, pentru a crea buchete deosebite care se pretează oricărui buget.

 

Pentru noi, Kalani este mai mult decât un „business”: este locul în care ascultăm zilnic poveștile oamenilor minunați care ne calcă pragul și le transpunem în buchete și aranjamente florale speciale, cu o expresivitate aparte. Este locul în care venim cu drag zi de zi, iar asta se simte în interacțiunea noastră cu clienții și în zâmbetul pe care-l au când pleacă ținând în mână buchetul dorit. Este locul în care ne regăsim și în care sperăm că și voi vă veți regăsi, măcar într-o oarecare măsură. 

 

Vă invităm cu drag să ne vizitați în florăria de pe Calea Dorobanți sau să explorați catalogul cu buchete și aranjamente florale chiar aici, pe site. Oricând aveți o nelămurire, o sugestie sau dorința de a personaliza într-un fel anume buchetul- suntem la un telefon distanță și vă stăm la dispoziție!

 

Cu drag,

Echipa Kalani

Cumparaturi

close